ЦСКА се сдоби с първа точка от групите на Лига на конференциите

"Армейците" с резултат 0:0 с Бодьо/Глимт в среща от група "С"
Обновена: 30 сеп 2021 22:32 | 30 сеп 2021 21:47, Петя Славова
50
ЦСКА се сдоби с първа точка от групите на Лига на конференциите
Снимка: Lap.bg

ЦСКА извъртя 0:0 с Бодьо/Глимт в среща от група "С" на Лига на конференциите.

Така "армейците" записаха първа точка в групите на турнира, след като в първия кръг загубиха с 1:5 от Рома, предава Gol.bg. Бодьо/Глимт пък вече е с четири пункта. В другата среща днес Рома разнебити Зоря и е с пълен актив от точки, докато украинците вече са с две загуби.

Двубоят на стадион "Васил Левски" бе равностоен, като на терена изобилстваха здравите единоборства, а чистите голови положения бяха рядкост.

В крайна сметка не се стигна до попадения и двата отбора логично си поделиха по точка.
Още в 4-ата минута момчетата на Стойчо Младенов можеха да поведат след добър пробив на Баи по фланга, топката бе центрирана, но се отклони в играч на гостите и за малко да попадне в мрежата на вратаря, който не очакваше рикошета.

Силното начало продължи и две минути по-късно Греъм Кери стреля отлично от пряк свободен удар със силния си ляв крак. Стражът на гостите Хайкин обаче се разтегна и успя да избие в корнер.

В 13-ата минута отново ЦСКА стигна до голова ситуация - Кайседо изпревари съперник, стреля с глава след центриране от корнер, но топката бе блокирана. Малко по-късно и Матай пробва да превземе противниковата врата с удар с глава, кълбото обаче мина над целта.

След половин час игра гостите също погледнаха към вратата на "червените", Матай обаче изчисти сигурно.

През второто полувреме домакините отново опитаха да натиснат съперника, но норвежкият шампион можеше да излезе напред в резултата в 58-ата минута - Сондре Фет финтира Мазику и излезе сам срещу Бусато, опита да пусне топката край него, но вратарят на ЦСКА се намеси решително и изби.

Още новини за спорта и останалите подробности от мача, четете в Gol.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
Осъм Ловеч преди 2 години
Още от дете Литекс бе в моето сърце. Припознах го смело аз, пребоядисах се тогаз.Сложихме си и тире,Вече няма кой да ни спре.Тичаме надолу ний и си пеем от сърце : Оооооооранжево небетооо, оранжево детето, оранжево морееето, оранжев е светът
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тирето срещу наклонената черта 0:0
24
5
 
3
 
! Отговори
Левски Европейски преди 2 години
И мен ме е много,ама вного яд, че отмениха чист гол на Бодю да бият цецка в 93 мин., никакво нарушение нямаше! Жалки сте, смешни сте.......Бусато пак ви спаси в Европа за 10 път.
23
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петьо да благодари на рефера... че изкриви нещата в последната минута. Бодьо с право могат да подадат жалба до УЕФА. Отнемане на чиста победа!!! Това е престъпно.
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе това глимт какво е? да не е остров в тихия океан?
21
9
 
10
 
! Отговори
Стар левскар преди 2 години
ЦСКА освен Левски , друг не може да победи ...
20
11
 
13
 
! Отговори
Войко преди 2 години
Литекс е трагедия!
19
3
 
11
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Стойчо пускай бели момчета бе. Някой черен само ако е свръхдобър. И ще има ЦСКА и ще мачка европейски шампиони, както когато мачкахме Аякс и Ливърпул.
18
0
 
22
 
! Отговори
Изчегъртване трябва преди 2 години
Пълна смяна на ръководството на българския спорт. Трябва буквално да се изрита както Б. Михайлов, така и Стефка Костадинова, никой няма нужда от поставянето на бивши спортисти, които са некадърни като мениджъри. Има доста успехи на държави от нашите ширини - докато Пулев прави комедийни бягания по ринга и пада позорно, Усик става световен шампион, докато тук се радвате на една точка от два участника Шериф от Молдова побеждават навън един от най-успешните клубове в историята Реал Мадрид.
17
10
 
12
 
! Отговори
Миланист преди 2 години
Чист гол беше ...
16
11
 
5
 
! Отговори
От Русе преди 2 години
това е Лекс от Стара Планина !! Срам за Цска
15
11
 
6
 
! Отговори
дете преди 2 години
всички знаем,че то е ЛЕКС
14
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Литекс! Винаги Литекс е имал силна школа със силни юноши! И днес Стойчо показа, че дори и с 1-2ма българи в състава, Литекс е топ боец!
13
2
 
8
 
! Отговори
Евалата Точка преди 2 години
Да почерпят фузбалерите
12
8
 
15
 
! Отговори
фен преди 2 години
Много ме яд че Пощенец подуене не играха днес. Щяха да паднат с 10-0. Но нямам как да стане, те изпадат от 1 лига и отиват при Б отборите. Там също бой до поси.ане.
11
13
 
11
 
! Отговори
Славист преди 2 години
това е отбор то ловеч
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще кажа че съдията на норвежците им отмени редовен гол. Добре можеше червен картон да им даде още в 4-тата минута и евентуално дузпа за цска второто половреме, но гола на норвежците си беше редовен. Цска имаха късмет.
9
6
 
16
 
! Отговори
Лазур преди 2 години
Чoрбaтa ce oтървaхa в крaя нa мaчa. Имaшe нaрушeниe, нo мнoгo cъдии мoгaт и дa гo пoдминaт. Aкo ЦCКA иcкaт дa ca кoнкурeнтни нa oтбoри, кoитo ca шaмпиoни нa eврoпeйcки cтрaни, дa ce пoучaт oт Шeриф Тирacпoл. Oфaнзивнитe футбoлиcти трябвa дa ca Брaзилци, тe винaги игрaят нecтaндaтнo и нaхъcaнo. Инaчe тoчкaтa нa ЦCКA в мaчa e дoбрe зa кoeфициeнтa нa Бългaрcкия футбoл. Уcпeх в другитe мaчoвe.
8
11
 
6
 
! Отговори
Berba преди 2 години
От кръстословицата: "слаб Български отбор с 4 букви"
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уефски със кой играе тази вечер че не разбрах

Спонсорирани публикации